DEVETAŞ MENŞURE-İDRİS ERDOĞAN ORTAOKULU

Belgegeçer : .
WEB https://devetasortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Devetaş Mah. Devetaş Sk. No8 Muradiye/VAN devetasioogmail.com
VİZYON : Vizyon , bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle ‘geleceğin resmidir’. Ortaokulumuzun vizyonu ; okul paydaşlarının ( yöneticilerimiz , öğretmenlerimiz ,mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile ; Bulunduğumuz yerleşim biriminde her zaman öncelikle tercih edilen , Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı , milletini seven , geleceğe emin adımlarla yürüyen genç nesiller yetiştirmektir. Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren , gelecekte kendine güvenen , kendi başına ayakta durabilen nesiller yetiştirmektir. Avrupa Birliği normlarında , eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumlarından biri yapmaktır.
MİSYON : Bir ortaokul olarak varlığımızı Türk Milli Eğitim ve öğretiminin amaçlarından almaktayız. Misyonumuz; Atatürkçü düşünce sistemini davranış sistemi haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu bağlamda biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili , yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerimize rehberlik ederek onların bilgiye nasıl ulaşacaklarının yolunu göstermektir.
BAŞARILAR : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Kütüphane Kitap Sayısı :1956
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Servis : Öğretmen Servisi
Ulaşım : Servisle, Asfalt yol
Yerleşim Yeri : Devetaş KÖYÜ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Muradiye´ye 23 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :